Alla inlägg under april 2013

Av Evelina Johansson - 9 april 2013 14:31

Tjocko i magen har en väldigt vaken dag idag, ingen vila ingen ro där inne inte =)

Jag tycker det bara är skojigt och bra att den är väldigt livlig.

Men längtar massor till i Aug när den lilla ska titta ut, men först innan det vill jag hinna jobba lite, idag är det exakt en månad kvar till jag börjar jobba, och ni anar inte hur mycket jag längtar, ska bli en så himla rolig sommar =)


Känner mig lite bättre idag men inte helt 100 ännu så kommer nog bli hemma imorgon också.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag fyller år haha då ska jag få baka tårta, har inte bestämmt mig riktigt ännu om jag ska göra en prinssestårta eller om det blir en vanlig jordgubbs tårta?

Jaja jag hinner vela tusen gånger till innan den dagen är kommen =)


Igår gick vi och blev med bil iallfall så det är bekymmer mindre och parkeringsplats fixade vi idag också eller rättare sagt min kärlek fixade det, så nu är läget under kontroll nu är det bara kortet som fattas =)

Men min karl är så jäkla duktig så jag tror inte han har några problem med det där.


Usch vad det är tråkigt att vara sjuk och bara vara hemma hela dagarna och ligga på soffan, men fortfarnde så har jag inte fått tillbaka all energi i kroppen men det kommer väl =)

Är riktigt sugen på att äta sibylla idag men jag undrar vad magen skulle säga då, om jag får behålla det? Skulle jag inte få behålla det så har jag njutit av det en gång iallfall haha man kanske får tänka lite så.

Men nu har ni fått en liten upptadering av mig iallfall, hoppas ni har det bra.

Av Evelina Johansson - 8 april 2013 09:56

Jo men visst magsjukan har kommit till mig, så återkommer när jag mår bättre.

V75

Av Evelina Johansson - 6 april 2013 06:47

Jo men visst idag ska vi åka mot mantorp och titta på V75 på vägen dit ska vi även innan på city gross innan och se om de finns något roligt att handla.

Ni? Jag behöver verkligen eran hjälp, vart hittar man Violessens?

Nu håller jag tummen verkligen att det är någon som kan hjälpa mig att svara på det, för jag är så mycket inne på att jag vill testa göra Viol glass och till det måste man ha det där, Var inne på vårat ica igår och tittade men såg inge sånt? Fast jag har ingenaning om vart det ska ligga isåfall.


Gårdagen var vi ute och letade bil hela förmiddagen, men nu tror vi att vi har hittat den vi vill ha som är rymlig och barnvagnen får plats och packning och så om man skulle åka iväg något gång.

Mannen ska åka iväg på Måndag dit och prov köra den för att se vad han tycker =)

Gick ju aldrig till skolan igår för nu är jag trött på skiten har kontaktat Af för att se vad vi kan göra åt saken.


Neh nu det blev ett kort inlägg nu vill hinna göra mig iordning och sånt där.

Ha en bra Lördag

Av Evelina Johansson - 4 april 2013 06:41

Ny dag med nya möjligheter och utmaningar.

Gårdagen rullade på rätt så bra tyckte jag, pluggade som en tok men lyckades tyvärr inte lista ut alla uppgifter, men det är tur att vi har fler duktiga i våran grupp så vi kan hjälpas åt.

Så idag hoppas vi på att bli klara med böckerna.


Fick någon bak nojja igår så bakade snöbollar fast utan Lime denna gång och det blev faktist väldigt bra, dom blev väldigt goda nästan lite havrebolls aktiga =)

Sen gav jag mer ner på ica och handlade inför att baka bullar också hehe, men först bjöd jag över grannen Beatric på middag som bestog av pastasallad med kyckling mums, det är så gott med kall mat när det har varit sånt underbart väder ute verkligen =)


Men bullar blev det iallfall ställde mig och började baka vid 19,15 tiden igår så nu finns de ny bakta bullar här hemma, fast jag vet inte jag tycker om att baka dom men inte att äta dom :P

Bad Freddan ta med sig en påse bullar av dom vi hade i frysentill jobbet så jag hade ännu större anledning att baka nya och det uppskattades mycket av hans kollegor så det känns också jätte kul =)

Idag jobbar Freddan sista dagen för den här veckan, ser verkligen fram emot en helg tillsammans nu när jag är inne i en sån känslig period så är det inge roligt att vara ensam.

Men men det går ann iallfall =)


Ringde även Alv igår för att prata med dom lite ang sommaren och dom är verkligen heeeelt underbara, men dom tyckte det var viktigt att jag är med ifrån start iallfall så det känns väldigt bra =)


Bebis i magen har kommit in i någon rutin mellan 21,30-22,15 då lever man om där inne till fulla haha, det är så mysigt =)


Ne ni nu är det strax dax för frukost innan jag måste göra mig iordning och gå till skolan.

Sköt om er vänner  

Av Evelina Johansson - 3 april 2013 14:53

Trivs inte alls lika bra längre i skolan =( Det är jätte tråkigt, men det är tyvärr väldigt sant.

Idag har jag bara haft en pluggar dag hemma.

Är väldigt känslig just nu måste ha med hormonerna usch gråter för minsta lilla och allt känns bara skit jobbigt =(

Alla har väl sina perioder.


Igår ringde iallfall sjukgymnasten och sa att jag får börja på vattengympa på Måndag kl 15 så det känns super bra då mina foglossningar bara blir värre, men försöker hålla igång ändå, även fast jag vet att jag får sona i efterhand. Men där ska jag iallfall gå ett 8 veckors program så det känns väldigt roligt =)


Är jätte sugen på att baka bullar och göra viol glass efter att jag såg att dom gjorde det på halv åtta hos mig igår, det såg väldigt gott ut faktist =) Så det ska bli ett mål JAG ska göra =)


Men restrerande dagen av dag blir enbart bara lugn ska bege mig ut på en promenad sen så man får komma ut och röra på sig lite iallfall, och tjocko i magen lever Fn hela tiden, så himla roligt att känna och se =)

Ska även boka tid till Linköping för att göra ett Ul där dom enbart kollar vad det är för kön för vill så gärna veta det =) så vi vet om vi kanske kallar den lilla "Han" helt i onödan hehe, men har fortfarande en stark känsla att det är en pojk men vem vet jag kanske har heeeelt fel :P


Neh hej hopp

Av Evelina Johansson - 1 april 2013 07:03

Vad tiden bara rinner iväg.

Redan första 1 April    Och det betyder att det endast är 19 Dagar kvar på kursen innan den är slut och så betyder det att jag fyller om 13 Dagar    Då blir det tårta  

Ja undra vad denna månad annars har att bjuda på jag hoppas det är massor av roligheter =)

Och inte kan man lura någon idag heller för mitt hjärta är inte så lätt lurad hmmm, Haha men vad gör det, det är ändå fult att luras haha.


Går dagen var så lugn som den kan bli, gick på tipspromenad på morgonen/förmiddagen och vi vann faktist också,

sen blev det lunch på sibylla och efter det ja vad fan gjorde man då? Inte ett smack...

Jo jag la mig i soffan och tittade på filmen i taket lyser stjärnorna åhh den är så bra man gråter till den filmen varje gång den är så sorglig...


Ne men hallå idag då? vad ska man göra? Nu vill jag ha massa tips och råd? Helst innan den här dagen är slut =P


Neh nu ska jag mobba min karl lite som vakna precis, Ha en bra Annandag påsk och första April =)

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards