Alla inlägg under november 2012

Av Evelina Johansson - 18 november 2012 08:01

Resan till Liseberg var verkligen helt underbar att bara få åka bort lite och se något annat, men som sagt vi var helt inställda på att en choklad låda skulle vi ha med oss hem, men i början kändes de helt hopplöst men voooops så hade vi med oss 6 choklad lådor hem samt en hel kasse med första och andra priser så ojoj lyckat blev det iallfall, nu har vi godis hemma för flera år framåt, allt som allt så var det drygt 14,5 kg =)

Jätte mysigt var det där med julmsik och allt möjligt men jag har väldigt svårt att få den där jul känslan när de inte var någon snö på backen :P


Sen vet jag inte riktgigt vad det är som hänt i magen?

Det började i förregår att det gör jätte ont upp till i magen ca 4-5 cm av ärret kan knappt gå och jag kan absolut inte lägga en hand på magen för då blir jag helt gråt färdig, hjälp mig? är det någon annan som varit med om det? Kan det vara ett bråck?


Idag ska vi över till Maria för att fira henne lite i förskott ska bli mysigt =)

Men jag får träffa henne på hennes riktiga dag på Onsdag när hon fyller för då ska hon köra mig till Västervik =)

Så Maria mig blir du inte av med i första taget =)


Nu hojtar gubben på mig så lika bra att avsluta, ha det bra där ute

Av Evelina Johansson - 15 november 2012 07:08

Godmorgon!

visst går det an att gå upp tidigt OM inte väckarklockan väcker en, jag brukar annars vakna väldigt tidigt men inte nu när jag börjar skolan konstigt nog, men det är väl för att man vet att man MÅSTE gå upp =)

Men det gör inget för det var ändå kul att börja denna utbildning än så länge iallfall =)

Men idag ska jag avvika någon timme ifrån kursen då jag måste gå till tandis på undersökning, lika bra att få det gjort och så hoppas jag på att jag inte har ett enda hål.


Jag räknar ner dagarna till våran lilla resa samt helg =) när man bara gick hemma så uppsakattade man inte helgerna men nu gör man verkligen det, inga måsten osv så det ser jag fram emot =)


Men nu sitter jag här och avnjuter kaffet och ska strax göra mig iordning för att sen gå, men det är inte så att jag inte vill gå för det är rätt kul och komma och träffa lite människor och kunna prata med och ha ett sociealt liv =)


Men jag ska nu sätta igång och vaknta till liv och lite så, men nu har ni hört lite ifrån mig iallfall, men ni är fruktansvärt dåliga på att lämna ett spår efter er när i varit här, men det gör ni som ni vill =)

Ha en bra Torsdag alla underbara

Av Evelina Johansson - 13 november 2012 16:42

2 Dagar av utbildningen har gått nu och jag har överlevt känns underbart =)

Haha neh men dom här 2 första veckorna sa dom kommer vara mjukstart sen kör allvaret igång då kanske jag ska tänka tillbaka på det här inlägget :P


Något jag verkligen lagt på hatt hyllan nu det var mitt försök till sjuklön när jag Opererades än idag håller f-kassan på med det, så väntar bara på att min handläggare ska ringa nu så jag kan sätta stopp för det här, för risken är att mitt aktivitetsstöd kan bli drabbat och neh det vill jag inte riskera.


Åh jag verkligen längtar till på Lördag då jag och hjärtat ska åka till liseberg och gå på julmarknad och ta massa lotter som jag sagt tidigare så kommer vi inte ge oss först vi fått med oss en stor låda choklad :P

Så har verkligen något att se fram emot =)


Ikväll funderar jag på att laga Äggnudlar med kyckling och grönsaker det låter väldigt gott, men bara så tråkigt att laga till sig själv då hjärtat jobbar till 23 men de får juh han mat till imorgon han också, så jag tror fan jag lagar det =)


Neh nu jäklar blev jag hungrig så lika bra att sätta igång med maten =)

Ha det bra

Av Evelina Johansson - 10 november 2012 12:07

Tack mamma och co för några underbara dagar tillsammans med er. Saknar er så himla mycket redan   

Men inte långt kvar tills vi syns igen, men de är ändå så tomt nu när ni åkt =(


Men nu ska vi ta nya tag till Måndag då min utbildning börjar i 22 veckor, hur mycket jag än inte vill så måste jag, tack vare att det finns så dåligt med jobb här.

Jaja det blir säkert bra till slut KANSKE!! Hoppas på att hitta mig ett jobb istället så jag slipper med att sitta i skol bänken det är inte alls något som jag värken har motevation eller lust till, men men nu ska vi inte vara så negativa, eller JO det kommer jag att vara tills det här är över, för jag vill verkligen inte.


Får sätta mig här och drömma tillbaka till dagarna som varit när min Älskade mamma varit här, hon betyder så himla mycket för mig, finns ingen bättre mamma än henne, älskar henne så sjukt mycket.

Mamma du ska veta att du är saknad här ifrån :P


Igår ringde min syster dotter Nora och frågade om vi ville köpa teckningar av henne då hon håller på att spara till en Leonberger (stavas?) och självklart så köpte jag och Freddan en varsin tecking, och betalningen ska skickas idag =)


Nu tänkte jag testa ett nytt kaffe som är kaffe latte med karmell smak får vi se hur det smakar, Ha en trevlig helg

Av Evelina Johansson - 7 november 2012 07:39

För idag är det stures födelsedag HURRA HURRA HURRA min mage allså :P

Idag är dett precis 1 år sen jag gjorde min gastric by-pass och jag ångrar inte en sekund utav den.

Nu hoppas jag bara på att sture får massa presenter idag =)

Kanske ska fira med tårta?


Av Evelina Johansson - 6 november 2012 12:24

Eller riktigt så blev det inte, eftersom dom inte borrade min lilla tand idag =) utan vi skulle vänta och avvakta till nästa Fredag då jag ska dit på undersökning.


Idag är jag väldigt glad för imorgon kommer det några som bettyder väldigt mycket för mig.

Det ska bli väldigt mysigt =)


Idag blir det en väldigt lugn dag tänkte jag mig, tänker inte göra ett skit förutom att laga mat, ska möta min kära sambo på ica när han slutar jobba så vi kan handla inför middagen idag.


Kanske även då handlar införmiddagen imorgon också samtidigt som man ändå handlar, Haha iband ser jag att jag stavar väldigt roligt men det är för att jag aldrig kollar igenom det jag skriver, men det finns juh en som tycker om att kommentera det har jag märkt, en på Freddans jobb. Hmm hoppas hon förstår att det är hon jag menar för visst får du gå in och läsa och så där men du behöver fan inte kommentera detta sen då vidare....


Det var allt för mig idag nu ska jag dricka en kopp kaffe och drömma mig bort lite.

Av Evelina Johansson - 5 november 2012 07:56

Fika hos Freddans bror igår, för ingen av oss mådde något vidare bra men idag är man fit for fight igen =)

Så idag när freddan slutat jobbet ska vi mötas på ica för att handla lite sedan ska vi boka resa till Lidseberg och gå på julmarknaden =)

Vi har sagt att vi kommer inte ge oss först vi vunnit en stor låda choklad med oss hem :P


Men först idag måste jag ta och ringa tandis har haft sån tandvärk en längre tid nu och nu kanske det är lika bra att kolla det innan hålet blir för stort, sen måste jag förbi apoteket och hämta ut mina vitaminer som börjar sina nu i skåpet.

Annars så är det inte så mycket planerat idag förutom att jag ska dammsuga och skura golvet, från och med idag börjar min och freddans lite mer nyttiga månad hehe :P Vi får se hur länge det håller hahaha jag tippar på en kvart :P


Jag har fått någon nojja för nudlar måste nästan äta det varje dag haha ja det är lite knäppt men va fan, äta bör man annars dör man =)

Åh vad jag längtar till första advent då man får ta upp julgardinerna och börja julpynta det är såååå mysigt, fast på balkongen har redan grannris med glitter i kommit upp på räcket =)

Så jag har redan smyg börjat men shhhhy säg det inte till någon.


Ne om man ska ta och ringa det jobbiga samtalet till tandis då, och se om man kan få någon tid idag fast jag vill INTE nej nej nej men jag måste.

Ha en bra Måndag

Av Evelina Johansson - 4 november 2012 08:42

Godmorgon just så känner jag mig i kroppen idag väldigt mysko, hoppas det inte är något.


Vi var juh i ullared i Fredags och där blev det en del handlat men var väldigt besviken över att jag inte hittade några wow saker utan den mesta har man redan, men men nu är iallfall alla julklappar köpta och inslagna haha här är vi klara i tid :P


Idag ska vi ut en sväng till Freddans broder Janne och födelsedags fika eftersom han fyller år idag.

Ett stort Grattis till dig =)


Annars blir det bara väldigt lungt då jag inte känner mig något vidare bra =(


Var och tände ljus igår till lilla pappa på kyrkogården, Saknar verkligen honom jätte mycket eller våra samtal vi brukade ha vill säga.

Hoppas du har det bra lilla pappa.


Nu sitter jag här och väntar på att min älskade mamma ska ringa =)

Och stackars lillebror ligger hemma och är magsjuk, är livrädd att bli det själv.

Har nämligen INTE varit sjuk EN ända gång sen jag gjorde Gbp operationen.


Men nu ska jag ta och njuta av kaffet och sedan gå ut med rangy på gräsmattan.

Ha en bra söndag.

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards