Alla inlägg under september 2012

Av Evelina Johansson - 21 september 2012 07:34

Godmorgon, nu är jag här igen :P har sovit bättre i natt tycker jag förutom att vi har en katt som väcker en hela nätterna.

Var på sjukan igår för att jag svullnat upp på fler ställen på magen, men Han trodde på att det är sår vätska där inne så fick en vätska jag ska dricka som lägger sig som ett plåster i magen, för ja har tydligen stress mage haha vad vet jag :P

Kofta löste sig igår så det känns väldigt skönt en grej mindre, nu är bara frågan va fan man ska ha för skor? Maria har du sånna också? Haha
Annars idag blir det nog väldigt lungt ska faktist för första gången på ett tag lägga mig i ett bad, ska bli så jäkla gött.
Och nu är min älskade mamma och co i Sverige igen :) ser fram emot och få prata med henne sen så hon får berätta om deras underbara resa. Välkomna hem ska ni vara iallafall:)

Jaha nu då? Vi kan ju glädjas åt att det är fredag idag med både bra och dåliga minnen, idag är det 2 veckor sedan dom äntligen hittade felet i min mage med operation. Och det är även 2 veckor sedan lilla pappa somnade in :( men nu slipper Han alla plågor och bara kan göra vad Han vill utan att lida. Saknar dig lilla pappa.

Ni där ute får ha en kanon trevlig helg. Puss å kram

oj

Av Evelina Johansson - 20 september 2012 06:59

Ja oj vad dagarna bara springer förbi trotts att man inte gör någonting.
Tog bort mina agraffer igår det gick super bra, för har inte direkt någon känsel på magen haha. Men känner mig mycket friare visst svider det när tröjan ligger emot men det ska försvinna :) nu är det inte många dagar kvar tills man blir gudmor och det ska bli så kul :) är så himla glad att jag och Maria kommit nära varandra :) en sann vän detta :)

Jaha vad ska man hitta på idag då? Ja en bra fråga, skulle behöva hitta en kofta typ som jag kan ha över kläningen jag ska ha på dopet på lördag. Eftersom det blivit så jäkla kallt nu snabbt.
Och vet ni snart snart snart om några dagar får jag börja båda badkar, gud vad jag längtar kommer bo i badet från morgon och kväll dom första dagarna :)

Juste Maria? Vet du att freddan och Andreas kommer gå samma skift sen :)

Ne så här blir inga barn till gjorda. Ha det bra

Av Evelina Johansson - 19 september 2012 07:06

Godmorgon här är man uppe med tuppen som vanligt.
Lilla mango fick stanna hos oss :) jag här inte hjärta/samvete till att lämna bort Han, Han har ju lixom blivit en av oss. Så igår så för vi iväg och köpte Han ett eget katt hus som bara är hans, hoppas Han tycker om det :)

Idag är vi framme på den dagen då alla agrefferna ska bort, hoppas det känns lite bättre då iallafall, vi var tvugna att byta kompresserna igår då dom läkte in när jag duschade och det visade sig att det blodat lite? Hoppas det inte är någon fara.
Haha nervös är man haha inte ofta man är det :P Titthållen är inga problem att ta bort agrafferna på för det har JAG gjort förut men det stora snittet? Dom sitter ju lixom tätt tätt inpå huden. Men vet ni det ska säkert gå super bra, vill man va fin får man lida pin, lr hur man säger haha.

Så annars idag blir det nog bara lungt finns inte så mycket att göra, lr igentligen finns det massor men jag får inte så jag får bara sitta och titta på det som behövs göra. Som är tung annars gör jag det själv. Men nu här ni fått en liten upptadering av mig iallafall, ha en underbar onsdag.

Av Evelina Johansson - 18 september 2012 08:01

Ja vad säger man, älskar den katten så mycket men varför springer Han tillbaka till gamla adressen hela tiden?
Det är bara ett hel tids jobb för oss att hämta Han där hela tiden, trivs Han inte här? Är dom andra katterna på gården elak emot Han? Eller vad kan det vara?:( vi får se om mangos gamla ägare tar med sig honom idag :( men får sån ångest vill ha kvar Han men vill inte hämta Han på andra stället hela tiden. Kanske att hon får ta med sig mango idag och se om det går bra annars är Han välkommen hit igen, alltid. Lilla lilla mango.

Men bort sätt ifrån det så blir jag av med mina 30 agraffer imorgon och det ska bli så skönt :) slippa kompresserna. Men undrar är det läkt? Det gör ju så jäkla ont när jag nyser och hostar? Hur länge gör de det? Åh vill bara kunna göra va fan jag vill men ännu är det lång lång tid kvar, men håller humöret uppe och blickar framåt. Men min älskade sambon är ett jätte stöd när det gäller det här och hjälper till så mycket Han kan. Älskar dig love.

Ne snart kommer mikaela, mangos gamla ägare så kanske dax att göra sig iordning. Ha det så bra alla.

Av Evelina Johansson - 17 september 2012 06:50

Nu sitter jag här igen sen kl 6 och inte kan sova :( och nu väntar jag bara på att kl ska bliva14 då min älskade slutar jobbet.
Tills Han kommer så vete fab vad jag ska göra eftersom jag knappt får något göra.
Ska iallafall ta mig en promenad för jag är så otroligt trött i ryggen :(
Men oj ska ni veta vad jag rasar i vikt nu, när jag låg på sjukan gick jag upp till 64kg och imorse vägde jag 58,7kg :oen det är väl all vätska som samlats när man fått massa dropp och op och så. Men för mig gör det inget :P ne nu måste jag ta MIG en cigg och en kaffe mums, och ni? Ni är väldigt dåliga på att lämna ett spår efter er när ni varit och läst :P

Av Evelina Johansson - 15 september 2012 07:09

Japp en ny dag med nya möjligheter och utmaningngar. Här sitter jag i min ny köpta fotölj och dricker kaffe och väntar på att min sambon ska vakna.
Sätt och tänkte när jag vakna att det är helt otroligt att jag gått ner 64 kg förstår ni jag har gått ner en hel människa.
Och nu är jag även på 50- talet och inte 60 längre :o ibland tror jag inte riktigt att man själv hinnered även fast min viktnedgång inte gått speciellt snabbt.
Men nu i dagens läge längtar jag massor till jag får bada och göra alla hemma sysslor att jag får vara mitt gamla jag igen fast utan smärtor. Och smärtorna kommer jag att inte behöva känna mer tack vare att dom hittade de stora felet i magen.
Jag ska skriva vid ett senare tillfälle om känslor och så Ang den här resan jag varit med om att läkare och så inte velat tro på en osv, men det blir senare. AJ vad ont det gör att nysa haha.
Ha en trevlig helg alla läsare :)

Av Evelina Johansson - 13 september 2012 11:09

Som ni kanske förstår så fick jag komma hem igår och de känns helt underbart. Gick och la mig jätte tidigt igår men vaknade 1000 ggr under natten när man vänder sig och vrider sig. Har faktist hunnit gått 5 km redan idag och varit på jobbet och lämnat in sjukintyget och så, bokat tid för att ta bort agraffeena har jag ocså gjort så bara 6 dagar kvar till dom försvinner :) mamma och co och syster och co åker till Turkiet idag så vill önska dom en helt underbar resa och bara få koppla av och ta de lungt innan den jobbiga tiden så börjar sen med allt med pappa runt omkring. Ne nu ska jag ta mig en kaffe och en cigg

Av Evelina Johansson - 12 september 2012 12:05

Halloj idag har jag haft permiss här ifrån sjukan och gav mig ut på stan och luftade runt, skönt var de och få frisk luft och lite så hehe och vet ni i eftermiddag får jag nog åkahem och de ska bli så underbart att få pussa å krama min älskade har saknat honom så mycket även fast han varit här en del. Sen vill jag bara tacka alla underbara för eran stöttning och ett stort tack till familjen. Ha de så bra

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards