Alla inlägg under oktober 2011

Av Evelina Johansson - 15 oktober 2011 19:10

Precis som rubriken lyder så har jag från och med måndag gått på Naturdiet i en vecka och tycker ändå det har gått välidgt bra än vad jag hade förväntat mig, Jag får som sagt ta 7 påsar om dagen och det är alldels lagom att man ska börja tröttna på det för dagen när man tar den sista. och så ska jag dricka 2 ½ liter vatten om dagen det går väldigt mycket segare känner mig så mätt på vatten så det blir till att tvinga i sig det sista och sen får man springa på toa och kissa hehe =)

Men var nyfiken idag igen så ställde mig på vågen för att se om jag kan uppnå mitt mål med -10 kg som sjukhuset vill, än så länge har jag gått ner 4 kg på 6 dagar så inte så långt kvar.

Nu känns oprationen väldigt nära, men den kommer gå bra =) man får tänka positivt så kommer allting gå bra.

Idag har det annars inte hänt så mycket har kännt mig väldigt lat idag så har bara varit hemma och små städat lite och haft sambons syster här.

Ja juste jag har inte berättat att jag bor tillsammans med min Sambo Fredrik här i Vimmerby sen januarie 2010 och vi har varit förlovade sen mars förra året.

Han är den bästa människa jag mött, mycket kärlek där <3

Nu blir det att mysa framför brasan och dricka en cola light mmmmh så gott =)  det får bli mitt lördags godis.

Av Evelina Johansson - 12 oktober 2011 22:36

godkväll.

Näst sista kvällen klar på jobbet bara en dag till, känns si så där, inte alla som tycker så om att få helg, men eftersom man inte får äta så känns all ledighet jätte jobbig fast vad säger man "vill man vara fin så får man lida pin."

Men idag har det känts mycket mycket bättre så nu börjar jag se ljust på det hela igen  =) och nu är det bara 25 dagar kvar till op =)

Kommer att strax innan op lägga in bilder på mig själv bara för att man ska kunna se hur det förändras från att innan op till några månader sen till ett år =)

Jag har en bra erfarenhet av denna op och det är att min syster gjort den, har sätt  henne hur hon har förändrats och ser hur bra hon mår nu, än vad hon gjorde innan op. Hon har idag 1 år och 7 månader sedan gått ner ca 55 kg om inte mer håller inte riktigt koll på det där hehe, och hon är riktigt fin nu, hon var även fin innan op men nu är hon vacker =)

Det var allt jag hade att bjuda på idag, ska strax ta en hård disskution med john blund.

Natti Natti

Av Evelina Johansson - 11 oktober 2011 22:33

Hej,nu har man varit utan mat i 2 dagar det är ett rent H"lvete kan jag berätta, inte alltid så lätt att tänka positiv =( Men bara bita ihop.

Var så nyfiken så jag var tvungen att ställa mig på vågen imorse för att se om det händer något, eftersom man är så orkelös för tillfället för att man är så hungrig så blir det inte mkt motion men ändå visade vågen -1,1 kg =)


Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och glo lite på tv.

Ha det bäst

Av Evelina Johansson - 10 oktober 2011 12:34

Hej och välkommna till min blogg, den här bloggen kommer att handla om mig och min resa till ett nytt liv.

Jag heter Evelina och är 22 år och kommer ifrån Upplandsväsby men bor nu sedan ett och ett halvt år tillbaka i Småland (vimmerby).

Den 7 Novmeber kommer jag att genomgå en GBP opration (gatsric by-pass)

Ni kommer att få följa mig innan under och efter oprationen.

Idag är det den första dagen som jag har börjat med lågkaloridieten ska hålla på med den nu fram till oprationsdagen allså 4 veckor, det är jätte tung, hungrig det är man det skojjar jag inte om.

Men det blir bättre bara kroppen får vänja sig och jag vet ju att jag gör det för någotonting bra, så det är bara bita ihop hur jobbigt det än är.

Det var allt jag hade och bjuda på för nu på en stund ska åka iväg och jobba en sväng mellan 14-22.

Hoppas ni vill följa mig, Hej Hopp

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards