Alla inlägg under oktober 2012

Av Evelina Johansson - 15 oktober 2012 08:24

Resan hem gick jätte bra, men hade önskat man bara kunde säga hokos pokos så var man hemma för det äär så drygt att sitta på buss och tåg, man får trä smak i arslet usch haha, men men nu är man hemma iallfall =)

Har haft det jätte bra hemma hos mamma trots allt arbete som varit.


Begravningen i Torsdags för lilla pappa var jätte fint, med mycket tårar. Men jag hoppas pappa gillade de också men det tror jag =)

 

Lilla lilla pappa, tänker på dig jätte mycket.


Men nu är jag som sagt hemma i Vimmerby igen och idag ska vi gå och beställa ringen och lämna in våra förlovningsringar för lite förminskning och gravering =)

Annars idag blir det lungt Maria kommer över sen efter 13 och ska dricka lite kaffe med mig och snacka lite gojja =)

Sen tänkte jag ta och skura och städa toan här hemma, tycker inte om när det är skitigt och nu när jag kan gör saker igen så ska det bara bli kul att fixa iordning och så där =)

Var och köpte en ny kaffebryggare igår när vi kom hem, men vet inte riktigt om jag verkligen tycker den är så bra?


Hoppas ni alla där ute har haft en bra helg för det har jag haft iallfall men mycket bus på leklandet med syrrans dotter Nora, och träningsverk hade jag det vill jag lova.

Ha det underbart, kram

Av Evelina Johansson - 10 oktober 2012 18:11

Snart är min Älskade Fredrik här  Jag har verkligen saknat honom så himla mycket.

Det är när man är ifrån varandra så här länge man verkligen känner hur mycket man har saknat honom, Fast det gör jag även om han bara är på jobbet och jag hemma hehe, men blir en annan sak när man är så här långt ifrån varandra.

Men som sagt snart är han här.


Idag har det mest bara varit en lugn dag var med mamma hos dietisten och efter det åkte vi till Kista och gick igenom varenda affär som fanns men hittade ingenting förutom rökelser på Indiska så nu jävlar ska vi hem och ryka på Söndag  


Imorgon är det dax för lilla pappas begravning, usch kommer inte vara någon rolig dag   

Jag verkligen, verkligen saknar samtalen jag brukade ha med pappa.

lilla,lilla pappa. Hoppas du har det bättre nu, tänker på dig varje dag ska du veta.

Tänkte lägga ut två bilder här en på pappas dödsannons och en bild på pappa.


   

 

Lilla älskade pappa.

Du är saknad och älskad.

Sov så gott lilla Pappa.

Av Evelina Johansson - 8 oktober 2012 08:35

Godmorgon nu är vi tillbaka i väsby igen efter en helg uppe i Mora =)


Vi åkte sent i Fredags så när vi väl kom dit var det bara äta en macka kissa och gå och lägga sig :P

Men sen kom Lördagen och vi skulle gå på rättviksmarknaden my god va stor marknad såna är man inte van vid när man bor i lilla vimmerby =) Men kul var det hittade mig lite grann typ en tavla en tröja och lite smått och gott =)

Efter vi hade varit där ett x antal timmar så begav vi oss emot Mora igen för att sen gå ut och käka på Kina jätte mysigt hade vi =)

Sen tog vi oss en tripp upp på berget någonstans för att kolla om de hade kommit snö där för där ligger dom en månad föra men nopp det hade dom inte men fyyyy fan vad kallt de var där.


Söndagen bestog bara av att åka ner på Dollar och gå på Öb för att inhandla allt till Begravningen, sen begav vi oss hemmåt och på vägen hem stannade vi till hos Lillebror och tog en fika och snackade lite =)


Oj nu tycker jag tiden går jätte snabbt inte långt kvar till Begravningen är och till min Älskade kommer och sen sist hemfärd, usch så långt vill jag inte tänka kommer vara tråkigt att åka hem, men jag har juh vännner som väntar där hemma =)


Idag ska vi bara ner på centrum och beställa Tårta till fikat efter Begravningen, annars har jag ingen aning om vad som händer, Funderar på att lägga mammas data i duschen så sockret försvinner i knapparna hahaha neh skämt och sido ska försöka tvätta av den med tvättservetter så sockret kanske försvinner. Ja Jag är en jäkla klant.


Det var allt jag hade att bjuda på i detta inlägg, Hoppas ni där ute har haft en underbar helg.

Sköt om er.

Av Evelina Johansson - 5 oktober 2012 08:01

 För att jag råkade hälla en kopp kaffe över hennes data :$ Nu blir jag nog fattig snart...

Hoppas hon inte är arg på mig så länge, hehe.

För jag tycker om min mamma, hon är min bäste vän.


Haha neh men bortsätt ifrån det så har det varit rätt lungt nu i några dagar när det gäller praktiska saker kring pappa, väntar nu bara på papper som ska in till dödsboet så vi sen kan få en bouppteckning, men det ska nog flyta på som det ska.

Idag åker jag mamma och micke upp till Mora och på vägen ska vi hämta min älskade lillebror ska bli så kul att umgås med honom lite nu när man inte träffas så ofta ska även bli jätte kul att träffa yster och hennes gubbe i Mora för dom har jag inte träffat sen i juni.


Har börjar ta bort klisterlapprna på magen nu och oj vad ärret är fint :) F-kassan ringde mig igår och sa till mgi att hon behövde mer uppgifter och skulle göra allt för att få tag i kirurgerna efter någon/n¨ågra timmar ringer min kirurg upp mig och berättar att jag inte blivit godkänd =( men men man kan inte göra så mycket.

Tog även upp svullnaderna för honom och då tyckte han vi skulle ta ett återbesök istället för tele tid om det var så att dom var tvugna att hjälpa mgi att tappa ut vätskan i magen, men förhoppningsvis ska de ge sig av sig själv, men tar det för lång tid så brukar dom hjälpa till med det.


Ja men nu om man kanske ska sitta här och titta lite med hundögon med mamma, känner mig så dum. Det var inte meningen älskade mamma. Älskar dig <3

Ha en underbar helg alla där ute.

Av Evelina Johansson - 3 oktober 2012 18:39

Ja jag önskar att allt vore över nu så ja kan få åka hem..... Men inte långt kvar nu "bara"11dagar kvar, låt tiden gå snabbt men ändå inte.

Av Evelina Johansson - 1 oktober 2012 19:39

Oj vad tiden bara springer iväg, redan oktober och även en ny vecka.
Den här dagen har det varit fullt upp, jag och syster började med att vara på fonus på morgonen där tog det 2 och halv timme efter det så tog vi en snabb lunch på Burger King sen åkt vi direkt till pappas lägenhet och fixade de sista och så kom dödsboet dit och skulle titta och ge oss lite papper. Efter några timmar där åkte vi och handlade och nu sitter jag här i soffan och varvar ner. Ska strax ta och äta och lägga mig i ett varmt varmt bad. Imorgon fortsätter arbetet med pappas alla praktiska ting.

Saknar min sambo sååå himla mycket. Men Han kommer hit den 10de då begravningen är bokad till den 11e.
Ne nu ska jag bara ta det lungt, blev ett kort inlägg iallafall.

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards