Alla inlägg under maj 2012

Av Evelina Johansson - 14 maj 2012 07:19

Är jag ledig och det känns underbart, dom två första dagarna på jobbet tycker jag har gått bra, men sen att vissa inte better sig som människor det förstår jag inte, det gör mig så arg usch man vill gärna börja ett nytt jobb och känna sig välkommen men det vete fan.


Funderar på om jag ska baka bullar idag? vad tycker ni ska jag göra det?

Måste även ringa lite viktiga samtal så kanske ska ta det i första hand först.


Annars blir det enbart bara lungt dom här två dagarna, tänkte ta hand om rabatten lite och kratta på baksidan bort med allt onödigt =)

Vad ska ni göra?


Det får bli ett väldigt kort inlägg idag så kanske jag hinner återkomma ikväll.

Må gott

Av Evelina Johansson - 11 maj 2012 08:51

Hmm jag vet inte riktigt om jag är nervös, Jo kanske lite men inte överdrivet jag tror det kommer gå super bra idag, det ända jag igentligen är nervös över det är väl att min Engelska inte är så bra, så vi får hoppas att gästerna kan Svengelska för det kan jag iallfall =) Om ni undrar vad jag pratar om så är det min första arbetsdag idag efter ha varit arbetslös i 3 månader, det är nästan så man vant sig med att vara hemma :P Hade man bara fått bättre betalt av att vara hemma då hade det varit okej haha.


Men än är det många timmar kvar tills jag börjar och sen är jag ledig imorgon och sen jobbar jag söndag sen efter det är mitt schema jobb mellan ons-sön.


Från ena saken till den andra ett råd bara, flytta ABSOLUTE inte in i en port där vaktmästarna har sitt kontor,

usch vad dom springer i porten från kl 7 på morgonen och pratar i porten och har sig, tacka fan för att man vaknar tidigt på morgonen.


Nu tänkte jag bjuda på en bild på våran lort gris.

 

Nu kallar frukosten, Ha en trevlig helg alla Läsare.

Psst en sak bara hur var det där med kommentarer?

Av Evelina Johansson - 10 maj 2012 08:13

Godmorgon, Var hos Dietisten igår på Västerviks sjukhus och det gick väl både bra och inte bra men det visste jag redan sen innan att jag skulle få ris också inte bara ros.

Hon tycker att jag äter alldeles för lite för hon hade räknat ut min näring och det visade sig att dom flesta värderna var alldeles för låga, så nu har jag lovat mig själv att jag ska äta sammansatta mål vid alla mellanmåls tillfällen.

Efter en lång stund så funderade jag på om det inte hade gått en timme som besöket skulle ta så jag hinner med min buss, först då var första gången jag tittade på klockan och såg att det hade gått 2 timmar =O Shit lite panik hade jag då jag inte alls visste hur bussarna gick efter dom tiderna jag skrev upp.

Men det löste sig iallfall och nu har jag det avklarat nu är det bara 1-års kontrollen kvar hos kirurgen och sista mötet med dietisten om 6 månader sen flyttas allting över hit till Vimmerby.


Nog med det, Alv personalen ringde till mig igår och sa att dom möter mig vid grinden imorgon 16,15 och det är juh väldigt snällt då jag både ska ha kläder och inte riktigt vet ännu hur man tar sig in på bygget, jag menar jag kan väll  ändå inte klättra över stängslet.

Börjar bli lite nervös inför imorgon men det ska gå bra, för det sitter jag och intalar mig själv att det ska göra =)


Denna dag bjuder inte alls på så mycket men det gör mig inget. Ska försöka hinna med att ta en promenad med Crille nu på morgonen och sen måste jag till F-Kassan som måste hjälpa mig att fylla i min lapp sen ska jag dit på kvällen för att lämna in lappen och sist men inte minst så kanske vi åker en sväng till jysk som har utförsäljning idag. =)


Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe, Ha det gött

Av Evelina Johansson - 7 maj 2012 22:30

Våran älskade katt Skorpan sprang bor igår kväll men lyckligt vis hittade han hem idag efter drygt 25 timmar, åhh vad jag grät när jag såg han, haha trodde det hade hänt honom något, kändes så himla skönt.


Var på interjuven idag och ja vad ska man säga vet inte om jag kommer ha så mycket timmar över efter jobb på ALV pratade nämligen med en av dom ansvariga där idag på tele och tycker att jag fick svar på dom frågor jag undrade över, så tror nog det här slutar bra nu =) fick även veta att i juli månad har jag fått 40 timmar i veckan och det är strålande eftersom det från början var bestämmt 25 timmar i veckan.

så hmm vet inte om jag kommer kunna ha några fler jobb, men vi får se om dom hör av sig.


Så imorgon är en lugn dag när hjärtat vaknat så ska vi nog fara ut till Maria och Andres och mysa med det nya tillskottet dom fått lilla Molly.

Onsdag ska jag vara hos diatisten i västervik för 6 månaders besöket, sen Torsdag måste jag till arbetsförmedlingen och sen Fredag börjar jag jobba 16,30-22 =)

Åhh vad kul det ska bli att börja jobba igen.

Gick upp så himla tidigt imorse när hjärtat gick och la sig, gick jag upp =)

så nu hojtar john blund på mig.

Av Evelina Johansson - 6 maj 2012 21:13

Nu sitter jag här i min ensamhet och hjärtat har åkt till jobbet för 5 pass natt arbete blää, usch tycker synd om han.


Var iallfall idag på intro dagen på Alv kan säga att jag var missnöjd när jag gick därifrån men efter att ha skickat iväg ett mail och berättat hur jag kännt så kommer nog allt ordna sig, ska ringa imorgon och få mina frågor besvarade =)


Usch vad jag hatar att sova själv men bara bita ihop, har juh ändå katterna mina som kanske vill vara inne i natt, jag kan ju alltid hoppas :)


Vågen är inte riktigt på min sida nu, tror det är pga värmen som man fylls med vätska, men blir bara vägning imorgon för att skriva upp sen blir det fan att kasta fanskapet åt pipan haha om ja lyckas, neh men jag får ta och lägga av med det där. hehe


Oj vad trött jag blev, blir nog att lägga sig tidigt och försöka sova iallfall.

Sköt om er.

Av Evelina Johansson - 2 maj 2012 08:23

Ryggen min har gett upp nu för ett tag, känner mig som en gammal tant hehe fast det kanske jag är?

Ja som ni då kanske förstår så ska jag försöka hålla mig lite lugn idag men det vete fan om det kommer att funka :P Ska både plantera och städa här hemma när hjärtat är och jobbar tänkte jag.

så vi får se hur det går med det =)


Måste få hälsa ett stort Grattis till Maria och Andreas till deras nyfödda dotter som föddes igår kväll <3

Ett stort lycka till, till er <3


strax blire frukost och sen upp på apoteket för att hämta ut mina medeciner samt köpa front line till katterna så vi slipper dom där fästingarna.


Så ett kort inlägg nu också.

Sköt om er.

Av Evelina Johansson - 1 maj 2012 07:35

Godmorgon, sen jag senste skrev så har vi hunnit flytta och kommit på plats med möbler och saker så himla skönt =)

Vi har även hunnit städa den gamla lägenheten så den är klar nu också, också en mycket lättnad.

Och så har vi även hunnit kommit till maj? Vart tar all tid vägen, ibland går det så otroligt snabbt så man knappt hinner med, usch lite läskigt. så nu är det bara 11 dagar kvar tills man börjar jobba.

Ska även på interljuv på Måndag så får se om jag kanske kan dryga ut så det blir 40 timmar i veckan fast det känns lite si så där, man vill juh ha lite ledigt när det är sommar.

Har lite bråttom nu så blir ett kort inlägg.

Ha en underbar första maj och hoppas att eran Valborg var bra.

Presentation


Den 7 Novmeber -11 genomgick jag en GBP (Gastric by-pass) operation, här kommer ni få följa mig igenom den, med föändringar osv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards